Otthonszépítés szakember nélkül-öntapadós fólia, bútorfelújítás, falpanel, 3D csempematrica - Fóliás Juci
Fóliás Juci Karrier - Marketingest keresünk

Légy EMBERI HANG a gépek zajában – home office ügyfélszolgálatos munkaTÁRSat keresünk

Ha rendszerint minden beszélgetős szituban felderülsz és szinte együtt lüktetsz az emberekkel, türelmed acélból van, akkor vevőink olyat kaphatnak tőled, amit mástól nem. Emberi figyelmet, megértést, válaszokat, értékeket.Az aktuális sorrend pillanatonként változik, de ez teszi különlegessé a 8 órás munkanapodat! Nálunk a pozícióban nem a papír beszél, hanem az EMBER.

NEM 8 ÓRÁNYI MUNKAERŐT KERESÜNK, HANEM EGY KARAKTERT

Dolgozz velünk hamarosan induló paneltuning programunk apropóján home office ügyfélszolgálatos munkatársként, napi 8 órában.
Rendszeres „csapatépítő” terepmunkával feldobva a munkanapjaidat. Ha nem csak egy munkahelyet keresel, annak örülünk. Mert mi sem ilyen-olyan tudást, pár hónapos vagy sok évnyi tapasztalatot vagy annak hiányát, 8 órányi munkaerőt látunk benned, hanem egy személyt, személyiséget. Nekünk nem valakire van szükségünk, hanem valódi munkaTÁRSra. Nálunk nem a papír beszél, hanem az EMBER.

Miről híres Fóliás Juci? Honnan ismerheted a brandet?

Fóliás Juci megmutatta az országnak, hogyan tudják az emberek saját maguk, szakember segítsége nélkül felújítani a lakásukat.

Már több mint 100.000 vásárláson túl 2014-óta a Fóliás Juci márka azon dolgozik, hogy vásárlói sikereket érjenek el az otthoni felújításokban. Ehhez kínál segítséget – nemcsak a termékekkel, hanem videókkal, tanfolyamokkal, közösséggel.Juci álmodik. Dolgozik. Megvalósít. Szívvel és energiával.Erre az energiára pedig még a Cápák között Cápái is felfigyeltek. Találkozhattál már vele: TV2, Rtl, ATV, Duna TV, M2 Petőfi és a Manna adásaiban. Ebben a munkában értékeket teremtő pozíciókra törekszik. Itt nemcsak a munkának, de a munkaadódnak is lelke van. Ő nemcsak a képességekben, de az emberi értékekben is hisz, mert a szakmai tudás és tapasztalat az, ami tanulható. A felelősségteljes hozzáállás nem.Ha lassan kapizsgálod, hogy a képességeid ajándék az élettől, akkor Jucinál jól fogod érezni magad, mert egy támogató családias hangulatú céges közösséget kapsz „baráti mentorcsapattal”. Amint beletanulsz, a munkád mosolyra húzza az arcodat. Jucinál kérdezhetsz, nevethetsz, fejlődhetsz.Itt nem egy unalmas, "monoton" pozíció vár rád, Juci szereti, ha megtalálja valaki a munkafolyamatban önmagát.

Végre olyan feladatot kapsz, ahol téged is értékelnek, benned is megbíznak, mert a te FELELŐSSÉGED Juci legféltettebb kincsének ápolása: az ügyfélkapcsolaté.

MIT is kellene csinálni Juci mellett?

KÉRDÉSEK - KÉRÉSEK KEZELÉSE

Telefonon, e-mailen beérkező kérdések, kérések megválaszolása.

FB-CSOPORT MODERÁLÁSA

Inspirációs, közel 120.000 fős zárt FB-csoport kezelése, moderálása, játékok indítása, segítése.

SOCIAL MEDIA PLATFORMOK MODERÁLÁSA

Minden social media felület és a hirdetések alatti kommentszekció „kézben tartása”, kérdések, kommentek megválaszolása. Technikai elakadások kezelése.

VIDEÓS ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK BEKÉRÉSE

Ügyfelektől videós formátumban beérkező vélemények, ajánlások kezelése, ösztönzése. Videószerkesztésben - vágásban alapszintű ismeret előny. (Canva, capcut stb.

KORÁBBI VÁSÁRLÁSOK VISSZAKÖVETÉSE

Korábbi vásárlók felkutatása, elégedettségük felmérése, visszakövetése. „Tudunk-e valamiben segíteni?”

FRAPPÁNS VÁLASZOK

Megköveteli a munka a frappáns, de tisztelettudó válaszokat és asszertív kommunikációt

MIT NEM kellENE csinálni Juci mellett?

POSZTOLNI

a kérdésekre válaszolás, hozzászólások koordinálása mellett a social mediában posztolni

UNATKOZNI

unatkozni és megőszülni otthon, mert a monotonitást olykor terepmunkával is feldobod majd

SZEREPELNI

Nem kell a videókban szerepelned.

„BEJÁRNOD”

8-17-ig egy irodában ülnöd csak azért, mert csak így hiszik el rólad, hogy dolgozol

MILYEN a munka Jucival?

Klasszikus távmunka, olykor egy kis „terepmunkával”, amikor a fóliázást és a termék értékét testközelből is megismerd, hogy ezáltal képes legyél együtt lélegezni vele, hogy munkád hatékonyabb lehessen. Onnan dolgozol, ahonnan kényelmes. A munkaidőd átlag napi 8 óra, reggel 8 órától. Home office-ban. Telefon, e-mail, social media platformok, szoftverek teszik a napod színessé. Ezért a szoftverismeret előny. Mint ahogy a korábbi gyakorlat és referencia is.

MIKOR jelentkezz?

Fóliás Juci csapatának tagja lenni egy gondolkodásmód.

Örül vásárlói sikerének, inspirálja őket: egy közösséggel, ahová jó tartozni. Ígérete az, ha a férfikéz le is rázza őket, akkor is sikerülni fog nekik, mert a fóliázáshoz nem szükséges szakember.

 

● A termékek vásárlása talán kis lépés a részükről, de nagy lépés az otthonuknak! Ezért teli lesznek kérdésekkel, kételyekkel, vagy épp tettrekészségük ellenére a technikai fekvőrendőrök lassítják őket a céljaik elérésében. Te tudod mit jelent felelősségteljesen felelni az ügyfélszolgálati teendőkért.

● Empatikus hangod van ahhoz, hogy kiszúrd az ilyen-olyan kommunikáció mögött meglapuló valódi problémákat, érzelmeket, motivációkat, melyeket segítőkészen kezelni tudsz.

● Mosollyal tudod fogadni a 126.ugyanolyan kérdést.

● Szereted az embereket és ez empátiában, türelemben, segítőkészségben mutatkozik meg nálad.

● Türelmed szinte acélból van, problémamegoldás terén akkor is megőrzöd a hidegvéred, ha egy beszélgetés átmegy „hardcore-ba”.

● Önmenedzselő típus vagy, tehát akkor is kikelsz az ágyból reggel és nekiállsz dolgozni, ha tudod, hogy senki nem látja, hogy 11-ig ágyban maradtál.

MIT KÍNÁLUNK?

Egy olyan munkahelyet, ami nem is igazi munkahely. Célunk, hogy a munkád legyen a hobbid

Kapsz egy mentort magad mellé a 3 hónapos próbaidőd alatt, aki fogja a kezedet és mindenben segít.

Részese lehetsz egy ország számára ismert és szeretett márka legújabb dobásának

Jelentkezés módja

Ebben a pénzcentrikus és gépesített világban – ahol sokan csak a megélhetés miatt vannak ott, és ahol a cégek mindent leautomatizálnak – mi az EMBERT keressük.

Mi együtt dolgozunk. Mi együtt gondolkodunk. Mi együtt fejlődünk.

Ha te is így érzel, akkor jelentkezz!

Ha elkezdett benned mocorogni a tenni akarás a soraink olvasása közben, akkor ne tétovázz, jelentkezz!

Otthonszépítés nélkül

TEGYÉL EGY PRÓBÁT! NEKED IS SIKERÜLNI FOG!