MIRE JÓ A

FALPANEL?

szakember, por és kosz nélkül Tudod felújítani a falfelületeid kedvező áron, egyszerűen!
De ez még nem minden...

TE HOVÁ KERESEL MEGOLDÁST?

Konyhacsempe öntpadós 3D csempematricával - Fóliás Juci öntapdós fólia, csempematrica és ablakfólia online oktatás

konyhában a csempére

konyha falára

előszobába

hálóba az ágy mellé

wc falára

279389138_10222420171676307_6656968424739220473_n

íróasztal köré

plafonra

LAMBÉRIÁRA

Ha felújítanád, akkor

Hívhatsz burkolót, akire várni kell, drága az alapanyag, porol, koszos és hangos is a felújítás. Ha pár hónap múlva megunod a színt, akkor kezdődhet elölről az egész tortúra...

Hívhatsz festőt, akire szintén várni kell, ki kell költöznöd, porol és nem biztos, hogy elsőre sikerül eltalálni a megfelelő árnyalatot...

Vagy akár hagyhatod az egészet úgy ahogy van, kopottan és csúnyán...

EZEKEt a módszereket már ismered...

Drága, koszos, sok idő, szakember kell hozzá... Csak a nyűg van vele.

Szeretnél egy gyors megoldást, ami nem kerül sokba és Te is meg tudod csinálni?

Erre van szükséged:

ÖNTAPADÓS FALPANEL

Több, mint 40 színben és mintában elérhető!

kedvező áron, kosz, por és
SZAKEMBER nélkül ÚJÍTHATOD FEL
az otthonod, néhány óra alatt!

Mik a falpanel előnyei?

Nincs szükség ragasztóra

Az öntapadós hátoldalnak hála erősen feltapad bármilyen felületre! Fontos, hogy a védőréteg lehúzása után pontosan illeszd fel a paneleket elsőre, mert visszaszedni csak nehezen lehet! Látod, még egy üveg ketchupot is megtart a ragasztóréteg!

OLLÓVAL, SZIKÉVEL VÁGHATÓ

Nem csak felragasztani tudod egyedül, hanem saját magad tudod darabolni és méretre is vágni a falpanelt! Nem kell szakember a felhelyezéshez! Ollóval, vagy snitzerrel is egyszerűen darabolható, vágható a falpanel. Nem szükséges hozzá különleges kézügyesség, bárki képes rá!

ELTAKARJA A FUGÁKAT

A falpanelek vastagabb, merevebb anyagból készülnek mint a fóliák, ezért nagyszerűen takarják el a fugákat és a kisebb sérüléseket a fal felületén. Ha nem szeretnél glettelni, hogy kijavítsd a repedéseket a falon, a falpanel erre is szuper megoldás lehet!

VÍZÁLLÓ

Ha megfelelően van illesztve és felragasztva a falpanel, akkor ellenáll a víznek, ezáltal nyugodtan használható fürdőszobában, vagy akár a mosogató mögötti falfelületen is!

FESTHETŐ

Ha fehér falpanelt választasz, akkor egyszerűen át tudod színezni azt falfestékkel! Ezáltal egy különleges hatást érhetsz el, és passzolni fog a falpanel az otthonod színvilágába is!

Nagy felületet fed le

Hála a falpanelek nagy méretének, nem csak gyorsan lehet haladni a felhelyezésükkel, hanem nagy felületet is fednek le, miközben relatívan kedvező áron, gyorsan dobják fel az otthonod!

Nézd meg vásárlóink hol használták fel:

Ne hagyd ki a legnézettebb videónkat. Itt egy glettelt falon tesztelem a falpnalet 2023.júliusában, ami azóta is fent van. A videóból láthatod azt is, hogy kell a falpanelt felrakni, milyen egyszerűen és gyorsan megy. Erre Te is képes vagy, meg tudod csinálnií!

@foliasjuci.hu Egy ötlet arra, ha felújítanád a faladat. Mi foliasjucis falpanelt használunk. Próbáld ki Te is! #falpanel #foliasjuci #felujitas #csinaldmagad ♬ eredeti hang - foliasjuci

miért a falpanelt válaszd?

A példa kedvéért vegyük a konyhai csempét (egyszerűség kedvéért 60 cm magas és 150 cm széles) és a mi termékeinket:

BURKOLÁS
FESTÉS
FALPANEL
Nincs szükség különleges szakmai tapasztalatra
Nem szükséges hozzá speciális eszköz
Nincs szükség hozzá hosszadalmas előkészületre
Gyors megoldás
Nem jár porral, kosszal, büdössel
Költséghatékony

Ár/érték arányban ez a legjobb megoldás!

Ha nem tudod eldönteni, hogy a falpanelnek milyen a tapintása, színe, felülete vagy mennyire vastag, akkor válaszd a Minta Csomagot! Ha még ezek után sem tudsz dönteni, akkor pedig Tegyél Egy Próbát!

Bizonytalan vagy, hogy...

neked vajon sikerülne-e?

tegyél egy próbát!

Szívesen felújítanád a z otthonod, de félsz belevágni, mert úgy érzed kétbalkezes vagy és neked ez nem menne, inkább csinálja meg egy szakember? Erre találtuk ki a Teszek Egy Próbát! csomagunkat, ami segítségével nem csupán megnézheted és megtapogathatod az alapanyagokat, hanem ki is próbálhatod a fóliázás, falpanelezés folyamatát a gyakorlatban, az otthonod kényelméből! Oktatást is biztosítunk a csomaghoz!

milyen a termék a valóságban?

Nézd meg élőben!

A kölcsönözhető termékminta csomagunknak köszönhetően lehetőséged nyílik az otthonodban megtekinteni, megtapogatni a falpanelek teljes kínálatát! 

nap
óra
perc
másodperc

A webáruházunkban kedd éjfélig 20% kedvezménnyel kapható minden falpanel! 

KÉRDÉSED VAN?

Hívj minket, vagy írj nekünk!