Csatlakozz A

Fóliás Juci

Családhoz!

Mi az a Fóliás Juci Család,
és miért jött létre?

Mára már közel 130 ezer tagja van az Inspirációs csoportunknak, és ez a csoport sokkal több egy egyszerű Facebook csoportnál. Rengeteg energiám van benne, és mindig is törekedtem arra, hogy családias tudjon maradni. Nálunk nincs kritizálás, mások lehúzása, nálunk csak támogatás és egymás segítése van. A nehéz években is összetartottunk, támogattuk és elismertük egymás munkáját.

Hálás vagyok, hogy ennyi ember választ minket! Tudjuk hogy ez nem véletlen: a minőség, a kétbalkezes garancia, és az oktatások sok embernek segítenek meghozni ezt a jó döntést. Azon igyekszem, hogy hogyan tudok minél több embernek segíteni, és ezt érzik is sokan, ezért választanak minket! Elsődlegesen nem az árakat nézik, hanem amit a termékeink mellé adunk. Ezt szeretnénk meghálálni azoknak, akik szeretnének ehhez a közösséghez tartozni. Régóta dolgozunk azon, hogy hogyan tudjuk a lojalitást viszonozni, és ez ezzel a Fóliás Juci Családtagsággal valóra vált. Légy te is a Fóliás Juci Család tagja!

Távoli Családtag

Milyen előnyökkel jár?

Állandó 10% kedvezményt biztosítunk neked, azonban a mennyiségi kedvezménnyel nem fogsz tudni élni. Ez azért jó, mert ha veszel egy zöld, egy sárga és mondjuk egy kék fóliát, akkor ugye egy terméknél nincs mennyiségi kedvezmény, csak akkor járna, ha a 3 fóliát egy színből vennéd.

Neked ez most azt jelenti, hogy minden termékre állandó 10% kedvezményed van. Persze, ha egy fajta fóliából többet vennél, és a mennyiségi kedvezménnyel kedvezőbb lenne a végösszeg, akkor dönthetsz úgy, hogy inkább azt használod. A kosár oldalon választanod kell, hogy a Családtag kedvezményed használod, vagy a mennyiségi kedvezményt.

Hogyan lehetsz Távoli Családtag?

Közeli Családtag

Milyen előnyökkel jár?

Állandó 15% kedvezményt biztosítunk neked, azonban a mennyiségi kedvezménnyel nem fogsz tudni élni. Ez azért jó, mert ha veszel egy zöld, egy sárga és mondjuk egy kék fóliát, akkor ugye egy terméknél nincs mennyiségi kedvezmény, csak akkor járna, ha a 3 fóliát egy színből vennéd.

Neked ez most azt jelenti, hogy minden termékre állandó 15% kedvezményed van. Persze, ha egy fajta fóliából többet vennél, és a mennyiségi kedvezménnyel kedvezőbb lenne a végösszeg, akkor dönthetsz úgy, hogy inkább azt használod. A kosár oldalon választanod kell, hogy a Családtag kedvezményed használod, vagy a mennyiségi kedvezményt.

Hogyan lehetsz Közeli Családtag?

VIP tag - Család kedvence

Milyen előnyökkel jár?

Állandó 15% kedvezményt biztosítunk neked, és a mennyiségi kedvezménnyel is élhetsz a rendelésed során! 

Ez azt jelenti, hogy minden termékre állandó 15% kedvezményed van. A kosár oldalon nem kell választanod a mennyiségi kedvezmény vagy az állandó 15%-os kedvezményed között, hanem mind a kettőt fel tudod használni! Így akár 30% kedvezményt is elérhetsz a vásárlásod során!

  • 10% kedvezmény MINDEN termékre!
  • Különleges akciók csak VIP tagknak
  • INGYENES szállítás, jelenleg 1.790 Ft
  • Kedvezményes padló szállítás (10 kg-ig INGYENES)
  • EGYEDI motivációs kő: “Az élet hosszú útján a hűség a legjobb útitárs!” Buddha
  • VIP klub zárt facebook csoport. 

Hogyan lehetsz VIP tag?

Kíváncsi vagy, milyen Családtagnak lenni?

Vágj bele egy új kalandba,

csatlakozz a Fóliás Juci Családhoz!

Tedd meg az első lépést, és iratkozz fel az egyik minitréningünkre! Ha végignézed a tartalmakat, amiket emailben küldünk neked, akkor lehetőséged lesz regisztrálni a 10% kedvezményért, amit a webáruházban fogsz tudni felhasználni! Ha szeretnél nagyobb kedvezményeket kapni, akkor nincs más, mint előre! Légy aktív az Inspirációs csoportban, küldj nekünk tartalmakat! A jutalom nem fog elmaradni!

A kezdő lépést úgy teheted meg, ha feliratkozol az egyik minitréningünkre

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

KÉRDÉSED VAN?

Hívj minket, vagy írj nekünk!

Minitréningjeink