A sikeres kamu kandalló TITKAI

Ezeket a videókat feltétlenül nézd meg fóliázás előtt

A sikeres fóliázásnak három titka van: minőségi alapanyagok, megfelelő eszközök és technika. Ha ezt az oldalt látod azt jelenti, hogy az első ponton túl vagy, vásároltál nálunk. Csak reménykedni merek, hogy a szükséges eszközöket is beszerezted. Most jöjjön a harmadik pont a technika. Összegyűjtöttem mindent a témában. Most már csak rajtad múlik mennyi időt szánsz rá és mennyi energiát fektetsz bele. Számomra a legfontosabb, hogy sikerrel járj! 

Milyen eszközökre lesz szükséged

Hű segédem Ági mutatja meg, hogy a munkához milyen eszközökre lesz szükséged.

Ne dobd ki!

Nagyon fontos, hogy ne dobd ki a dobozt, amiben érkezett a kandalló alapanyaga. Ebből készíted majd el a hátlapot.

Jöjjön egy gyors áttekintés

Egy alapozó videó, amiben a legfontosabb, leghasznosabb infókat osztom meg.

Alapok

Ebből a videóból megtudod, hogy vágd ki és szereld össze a kamu kandallót. Egy csomó hasznos infó mire érdemes odafigyelni, hogy szuper legyen a végeredmény. Megmutatom a kandallón aljának és a tetejének a fóliázását.

Ha luxus kandallót választottad

Facebook élő videó, ami már csak itt érhető el. Ebben megmutatom, hogy ragasztottam fel az öntapadós 3D csempéket, hogy fóliáztam le az oldal lábakat és végül, hogyan szereltem össze a kamu kandallót.

Ha retro kandallót választottad

Itt a kandalló lábainál a téglamintás fóliát illeszteni kell majd. Ebben a videóban tippet adok, hogy lehet megcsinálni. Lefóliázom a hátlapot és összeszerelem a kandallót. 

Tipp/trükk - maradékok felhasználása

Ne dobd el a maradékokat. Gyakorolj! Próbáld ki a sarkokat éleket, hajszárítózd íves felületeken. Esetleg ragaszd fel a fürdőben teszteld mennyire vízálló. Vagy épp a konyhapultodon a mosogatónál, de még a tűzhely mellé is jut belőle. Hátha kedvet kapsz más felújításhoz is. 

Megosztom Veled az egyik kedvenc videómat, amiben Tündi Timit, egy teljesen kezdő fóliázónak mutatja meg, hogy kell egy szekrényajtót lefóliázni. Érdemes megnézni.

Meg tudod csinálni! Hiszek Benned!

Kérlek szánj rá pár percet és írd meg nekünk, hogy tetszett az oktatás, mennyire volt segítségedre? Mennyire találtad hasznosnak. ha esetleg készítenél nekünk fotót a dobozok összeszereléséről, a fóliázásról és megosztanád a termékoldalon vagy akár a facebook inspirációs csoportban, akkor annak nagyon örülnénk. Ha bármi kérdésed lenne írj nekünk: [email protected] vagy hívj minket a +36204594435 számon.