2024.04.13-2024.04.27.

Vásárolj, és nyerj!

Ha most vásárolsz, Értékes nyeremény ütheti a markod!

EGY SZUPER LEHETŐSÉGET HOZTAM MOST NEKED!

A korábbi kávés nyereményjáték után most egy újabb nagyszerű felajánlás érkezett, így folytatódik a játék egy újabb nyereménnyel! A nyíregyházi Sziget Hotel jóvoltából egy két éjszakás (hétköznap), félpanziós pihenést fogok tudni kisorsolni 2 fő részére!  Gyertek, játsszatok velünk!

Aki 2024. április 13. és 2024. április 27. között vásárol a foliasjuci.hu webáruházban, majd ezen oldal alján lévő űrlapon regisztrál, az részt vehet egy sorsoláson, melyet 2024.04.28.-án (a születésnapomon) tartok egy rendhagyó esti élőben.

Mit nyerhetsz?

Egy 147.000 Ft értékű, két éjszakás (hétköznap), félpanziós pihenést a nyíregyházi Sziget Hotel****-ben 2 fő részére!

"Tíz hektáros, varázslatos helyszín Nyíregyháza-Oros központjában, ahol egy 3,2 hektáros horgásztó és annak közvetlen környezete nyújt számos lehetőséget az idelátogatók számára. A horgászaton kívül, naplementés vízibiciklizés is elérhető. "

A hotelben a kiváló éttermen kívül medence, jakuzzi, finn szauna, hozzá tartozó merülő medence, gyerekmedence és pihenőágyak is elérhetők!

Mit kell tenned?

Eddig van lehetőséged részt venni:

nap
óra
perc
mp

Hogyan tudSZ RÉSZT VENNI?

Ha vásárolsz a fent említett promóciós időszakban a foliasjuci.hu webáruházban, akkor lehetőséged nyílik részt venni a nyereményjátékunkban. A nyereményjátékon való részvétel regisztrációhoz kötött.

A játék és a szervező
Jelen szabályzat a Fóliás Juci Kft.  (továbbiakban: Szervező) által kezelt „Fóliás Juci nyereményjátékra”– ra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.

Kik vehetnek részt a játékban?
A Játékban részt vehet minden 18 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.
Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban a Szervező és a dolgozói, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.
Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.
A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.
3. A játék időtartama, menete

A Játék időtartama: 2024. 04. 13. – 2024. 04. 27. 23:59

Sorsolás és eredményhirdetés: .2024. 04. 28.

Nyertesek száma: 1

Nyeremény: 1 db sorsolás – 1 db nyeremény:  147.000 Ft értékű, két éjszakás, félpanziós pihenést a nyíregyházi Sziget Hotelben**** 2 fő részére.

A játék feltétele:

Vásárlás a www.foliasjuci.hu webáruházban 2024.04.13. és 2024.04.27. között (kosárértéktől függetlenül), majd ezen oldalon történő regisztráció névvel és email címmel (azt az email címet kell megadni ezen az oldalon, amelyikkel a vásárlás történ a foliasjuci.hu webáruházban!).

Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyereményre a Szervező ezen  játékfelhívása szerint kell eljárnia. Szervező ugyanitt pontosítja az aktuális játékának mechanizmusát, a nyertesek számát.

A nyerteseket véletlenszerűen választjuk ki.

Nyeremények, nyertesek
A Játék során a 3. pontban részletezett nyeremény kerül kisorsolásra.

A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható.

A nyerteseket kézi sorsolás segítségével, a véletlenszerűség elvét szem előtt tartva végezzük.

A nyertesek neveit a Szervező Facebook oldalán, valamint ezen oldalán teszi közzé legkésőbb a sorsolásra megjelölt időpontot követő 12 órán belül.

Pót nyertesek sorsolásának jogát fenntartja magának a Szervező, de az is elképzelhető, hogy új pót nyertest nem hirdetünk, a nyertes kiesése esetén a díjat egy későbbi játék során sorsoljuk ki.

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

  • ha a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 18. életévét;
  • ha az értesítő levélre 5 munkanapon belül nem válaszol;
  • ha bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;
  • egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;
  • egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja;
  • jelen részvételi szabályzat bármely pontját megsérti

Nyertesek értesítése
A sorsolás során a nyerteseket telefonon felhívjuk (a telefonszám nem kerül nyilvánosságra!), és értesítjük őket. A nyertesekkel emailben vesszük fel a kapcsolatot, ha a telefonhívásra nem reagálnak, és egyeztetjük velük a nyeremény átvételének részleteit.

Amennyiben a nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

Amennyiben a nyertes nem a levélben foglaltaknak megfelelően jár el, vagy a kért adatok közül egyet vagy többet nem hajlandó a Megbízott rendelkezésére bocsátani írásban, jogosulatlanná válhat nyereményére.

Nyeremények kézbesítése
A nyereményt a nyertes futárszolgálattal kaphatja kézhez az ajándékcsomagot.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

A Szervező felelőssége
A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

Kizárás
A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt.

Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.

Vegyes rendelkezések
A Játékos a jelentkezéssel vállalja, hogy ha Ő nyeri meg a nyereményt, akkor fotókat (minimum 10 db) és videókat (minimum 2 db legalább 1 perces videó álló formátumban) készít a nyereménnyel (vagy helyszínnel [megérkezés, szoba, étkezés]), melyek 50%-án a Nyertesnek is szerepelnie kell. A Játékosnak a szállodában tartózkodása alatt (legkésőbb távozásig) el kell küldenie a fotókat és a videókat, ellenkező esetben igényt tarthatunk a szállásdíj kifizettetésére.

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

ENNYi IDŐ VAn MÉG A SORSOLÁSIG:

nap
óra
perc
mp

A sorsolásba csak az kerül be, aki 2024. ÁPRILIS 13. és április 27. között vásárol!

Ez a nyereményjáték véget ért, nem tudsz már regisztrálni rá!

itt tudsz regisztrálni:

A Játékos a jelentkezéssel vállalja, hogy ha Ő nyeri meg a nyereményt, akkor fotókat és videókat készít a nyereménnyel (vagy helyszínnel [megérkezés, szoba, étkezés]), melyek 50%-án a Nyertesnek is szerepelnie kell.

A sorsolásba csak az kerül be, aki 2024. Április 13. és április 27. között vásárol!

Korábbi nyerteseink

20.000 Ft értékű kávés ajándékcsomagot (1x500g és 4x 250g kávé, toll, jegyzet mappa és elemlámpa) nyertek a Coffee X-Presso kávémanufaktúra felajánlásából:

VIRÁG EDIT

Tóth-Horváth Kornélia

Gallyasné Tóth Zsófia

KÉRDÉSED VAN?

Hívj minket, vagy írj nekünk!