NE DOBD KI, INKÁBB

Újítsd meg bútoraidat pár óra alatt házilag,

szakember, por, kosz nélkül és élvezd
a munkád gyümölcsét!

Még mielőtt leleplezném mi is az a bútorfelújító mini tréning, fontos időt szánj arra, hogy a legtökéletesebb megoldást adjam számodra.

Ismerősen hangzik?

Megértelek!

Ennek többé nem kell így lennie!

Igényeid jogosak, a lehetőséget pedig megérdemled. Akár kompromisszum megkötése nélkül. Az adottság vagy gazdaság okozta korlátokról pedig nem te tehetsz.

ELHOZTAM NEKED A
BÚTORFELÚJÍTÓ MINITRÉNINGET!

Zsámboki Judit
alias Fóliás Juci

Hogyan tudok segíteni neked?

Nem mondom, hogy én sosem kételkedtem, hogy tényleg jó ez a fólia. Épp ezért különféle teszteknek vetettem alá őket annak idején. Minden típust, minden felületen. Megtapasztaltam mit bír. Innen szereztem egy óriási hitet és ez hajt azóta is.
Pont ezért vagyok hiteles, mert egyszer voltam abban a helyzetben, amiben Te most. Pontosan tudom mit érzel, mire gondolsz, milyen kérdések merülnek fel benned, mert ezek bennem is ott voltak. Azért szeretnek, mert érthetően magyarázom, aki egyszer megnézi a videómat, az sikerrel jár. Folyton azon töröm a fejemet, hogy tudnék segíteni, mert a Te sikered az én sikerem is! Ez az oldal is ezért készült, mert hiszek benne, ha az idődet adod nekem, elolvasol én megtanítom, hogy csináld.

Vélemények

Vágj bele egy új kalandba, tudj meg többet a bútorfóliázásról!

Iratkozz fel, nincs mit veszítened, a tréning teljesen INGYENES!

Hogyan működik?

Ez egy teljesen INGYENES kis levél sorozat, amit emailben fogsz majd kapni. Ezért érdemes figyelni, hogy ne spambe dobja majd be a leveleződ. Minden levél egy témát jár körül, amiben segítek, a lehető legtöbb információt átadni neked, mert ahogy korábban már mondtam a Te sikered, az én sikerem is. Ezek után már gyerekjáték lesz számodra a fóliázás.

Hogyan segít neked?

A kis sorozat megválaszolja azt a sok kérdést, ami most a fejedben kavarog. Látni fogod, hogy egyes problémára a válasz sokkal egyszerűbb, mint ahogyan azt gondolnánk. Leírni ezt nem lehet, ezt látni kell. A videók megnézése után bátran mersz majd belevágni a fóliázásba. Egy a közös abban a több tízezer vásárlómban, aki sikerrel járt (nem, nem csak az, hogy minket választottak), hogy időt szántak rá és felkészültek. Tedd Te is ezt, készülj fel, kérd az INGYENES bútorfelújító tréningemet.

Garancia

Garantálom, hogy ha rászánod az idődet, elolvasod a leveleimet, megnézed a videóimat, akkor sikerrel fogsz járni. Onnan tudom, mert van egy több, mint 120 ezres FB csoportom, ahol rengeteget beszélgetek a vásárlóimmal és látom, hogy aki alázattal áll hozzá, időt ad ennek a fantasztikus technikának, az sikerrel jár.

Mennyibe kerül?

Ez egy teljesen INGYENES segítség a számodra. Nincs vesztenivalód. Azaz van, ha nem vágsz bele. Az igazi vesztes sajnos Te leszel. Nap, mint nap rengeteg ember osztja meg most is tapasztalatát velünk, hogy mennyire hálás, hogy volt ez a lehetőség, hogy mi még a vásárlás előtt is segítjük. Nem egy szokványos webshop vagyunk. Mindig is az lebegett a szemem előtt, hogy valami maradandót alkossak, hogy úgy tegyem jobbá a gyerekeim életét, hogy közben más ember életét tesszük szebbé. Remélem a Te életedet is szebbé tudjuk majd tenni.

Egy valami viszont megfizethetetlen...

Az összetartó közösség!

Mi is az a Bútorfelújító Mini tréning?

Mire figyelj oda...

Mikor belevágunk a fóliázásba egy csomó mindent el kell döntenünk. Nézzünk pár példát. a bútort belül is le kell fóliázni, mi legyen az ajtóval leszedem fóliázás közben vagy maradjon inkább a helyén? Élénken emlékszem még rá, mik voltak azok a kérdések, ami fóliázás előtt foglalkoztattak. Ezeket gyűjtöttem össze és válaszoltam meg egyszerű nyelvezettel.

Mennyi fóliára lesz szükség...

Fontos kérdés, igaz? Nem akarsz kevesebbet rendelni és utána újabb szállítási költséget fizetni. Miért kockáztatnál, ha megmutatom egy egyszerű rajzon keresztül Te odahaza, hogy számold ki, hogy biztos ne hibázz.

Mit kezdj a sarkokkal, élekkel…

Talán az egyik leggyakoribb kérdés, hogy kell szépen megcsinálni a sarkokat. Hát ezt leírni, nehéz, épp ezért egy szuper jó videót készítettem. Ráadásul nem is egyet, mert másként kell a sarkot megcsinálni, ha a fóliával befordulsz a szekrényajtó belső oldalára. Ugye, már ez is kicsit kínainak hangzik, de nem kell félj, a videó egyszerű lesz, azonnal érteni fogod a lényeget.

Eszközök, amikre szükséged lesz…

Megfelelő eszközök nélkül hiába van jó minőségű fóliád, hiába tudod a legjobb technikát a végeredmény kétséges lesz. Ma ha valaki ki akarja festeni a lakását vesz egy vödör festéket és hozzá egy hengert, meg annak egy festékedényt, amibe kiönti a szükséges festéket. Nem egy szivaccsal kezdi tunkolni a falat. Na hát a fóliázásnak is vannak ilyen alap eszközei. Ezekről szedtem össze infót.

Mit kezdj a bubikkal…

Azok a fránya bubik. Többé már nem kell félni. Ebben a kis mini tréningben erre is adok megoldást.

IRATKOZZ FEL AZ INGYENES segítő videóinkra!

A minitréning egy email sorozatot tartalmaz, amiben a vásárlást megelőző fontos infókat szeretném átadni neked! Ne aggódj, a tréning teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, bármikor leiratkozhatsz. A tréningben nem terhellek a részletekkel, csak a tömör tudást szeretném röviden átadni neked!

Iratkozz fel, teljEsen INGYENES!

itt tudsz feliratkozni:

Érdekel, hogy honnan jött ez az egész fóliázósdi az életembe?

2015-ben egy német cég megkeresett, hogy teszteljem termékeiket. Ekkor ezt Magyarországon öntapadós tapétának hívták. Egyet rögtön tudtam, ez nem tapéta, mert a tapéta az papíralapú, ragasztó kell hozzá, általában falra ragasztják, nem tudom pontosan megmondani miért, de minden porcikám tiltakozott a tapéta megnevezés ellen. Felhívták a figyelmemet, hogy nem fogom tudni a fólia megnevezést elterjeszteni, mert makacs ez az ország és ami egyszer bement a fejekbe az onnan ki nem jön. Hát én is eléggé makacs vagyok, így tettem egy próbát. Azt gondolom elég jó munkát végeztem!

Annak idején csak nagyon kevés üzletben volt elérhető a fólia és a kínálat borzasztó szegényes volt. Online áruházakban csak 1-2 hetes szállítással vállalták a kiszállítást, nem igazán tartottak készletet. Nem érte meg, mert az emberek nem is keresték ezt a terméket. Nem volt keresés a google oldalán. 2016-ban a Construma kiállításon döbbentünk rá, ahol több ezer ember fordult meg a standunknál, hogy az embereknek lövése sincs arról mi ez a cucc, mit tud, mi mindenre lehet használni. Az az három-négy ember, aki hallott róla az mind a nagymamáját emlegette, mintha nála látott volna ilyet.

A német gyártó mikor nálam járt a fóliát pont egy olyan helyre ragasztotta, amire már évek óta kerestem valami költséghatékony megoldást, amit én magam meg tudnék csinálni. Betalált. Ekkor mondtam és éreztem azt, hogy ez sok nő, ember életére lesz hatással. Innen ez az óriási szenvedély, mert van hitem, vízióm, még közel sem értük el azt a sok embert, akiket én akkor már láttam a lelki szemeim előtt.

Még volt egy fontos szempont, amiért mellettük tettem le a voksomat. A négy gyerkőcöm akkor még eléggé kicsi volt (legkisebb 4 éves, legnagyobb 10) fontos volt számomra, hogy mellettük bátran szerteszét hagyhattam a fóliákat lakásban, nem kellett attól féljek, hogy bajuk esik. Külön felhívták a figyelmemet, hogy környezetbarát ragasztóval dolgoznak, így tényleg semmilyen kárt nem okozhat a gyerekeknek.

KÉRDÉSED VAN?

Hívj minket, vagy írj nekünk!