SEGÍTÜNK: +36204594435

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Andrea lépcsője

ÖTLETEK sorozat

Ebben a sorozatban olyan vásárlói képeket, videókat osztok meg, amely inspirálhat téged is otthonod felújításában. Ötletes megoldások, fantasztikus átalakításokat láthatsz ebban a rendszeresen frissülő sorozatban.

 

Egy elképesztő felújítást láthatunk, ami egészen biztos próbára tette Andreát, iszonyat sok munka lehetett. A végeredmény azonban mindenért kárpótolhatja.

FELÚJÍTÁS KÖLTSÉGE

19.659 Ft

FELÚJÍTÁS IDEJE

Képek a felújításról

Dusek Andrea
Sokat gondolkodtam, hogy milyen módon újítsam fel a lépcsőfeljárót.
A fóliázás mellett döntöttem. A faragott korlátokat szürke lazúrral festettem le, ezt azért művészet lett volna befóliázni. így egy kissé átüt a fa színe is. Olyan füstös hatása van élőben. Nagyon szeretem csinálni, korábban már a beltéri ajtóinkat is bevontam, a képen az is látszik.

Mi történt azóta?

Dusek Andrea

Ezt sem bántam meg, mert a festéshez nem volt kedvem. Lakkozott és szerintem lazúros is volt. Itt elkövettem azt a hibát, hogy a furatoknál nem gondoltam, hogy beszakad a fólia. Azóta agyaltam tovább. Majd ehhez is küldők az írományom végén képeket. Persze vannak lehetetlen dolgok, a függőleges faragott oszlopokat képtelenség fóliázni. Ezeket vékony szürke lazúrral festettem, ami alól kilátszik a barnás fa színe, így tudtam közelíteni a színvilágát a San remo fólia színéhez. De a szögletes oszlopokat a minimális bemarásokkal meg tudtam csinálni. A korlát sem okozott nagy gondot. A kapaszkodókat először nehézkesen bevontam a fóliával, de végül most lemetszettem es lazúrral megfestettem. Ez lett a megoldás, hogy az a kényes rész tartósabb legyen. A lépcsők furatai nem voltak szépek ezért nem lyukasztottam ki ott a fóliát de sajnos belyukadt. Erre azt találtam ki hogy majd ezüst furattakaróval bedugaszolom, de nem találtam megfelelő méretűt, ami elfedi a lyuk peremeket is. Most a napokban úgy oldottam meg, hogy 4 réteg szürke famintás fóliát egymásra ragasztottam és a 200 ft-ost körbe rajzoltam, szépen kívágtam. (Szerintem lehet még néhány réteggel tovább erősíteni). Ez merevebb, szélesebben takarja a tudatot. Ezt még tesztelnem kellene meddig bírja. Ez most egy ingyenes megoldás lett. Ezüst fóliából szerettem volna a köröket kivágni, de már nem volt nekem belőle. Azt használtam az ajtók ablak imitációjához. Szerintem alig kopott a lépcsők teteje, szinte még újnak hat és nem csúszik. Nem járok rajta magassarkúval! De gondoljuk végig! Ha festettem volna a lépcsőt az is megkopik idővel….nem? De….de mégis emellett maradtam.

Ha fóliázáson gondolkodsz, akkor ne habozz! Vágj bele!
A fóliák és eszközök mellé szerezd be az oktatást is, hogy biztos sikerrel járj.
A vásárlóink 90 % kedvezménnyek vásárolhatják meg bármelyik oktatásunkat!

A sikeres fóliázás 3 titka

Minőségi alapanyag

Jó minőségű alapanyagot a foliasjuci.hu webáruházból tudsz beszerezni

Megfelelő Eszköz

Ne spórolj az eszközökön! A simító a LEGFONTOSABB eszköz! Hallottam már vásárlóimtól a bankártya, jégkaparó, ablaklehúzó, habkártya használatát. Ne kockáztass, a nem megfelelő eszköz tönkreteheti a fóliát!

Megfelelő technika

Nézd meg online oktatásainkat, vásárlói tapasztalainkat és ötleteinket, hogy a legjobban elsajátísd a megfelelő techinkát, amivel az otthonszépítés igazán egy jó móka lesz!

FELÚJÍTÁS RÉSZLETEI

Felújítás a Facebook-on

Olvass részletesebben erről a felújításról és nézd meg a hozzászólásokat Facebook csoportunkban!

Felhasznált termékek

Képzések

Üdvözöllek az Otthonszépítők oldalán!

Kérlek, add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat a belépéshez!