SEGÍTÜNK: +36204594435

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Bemart szekrényt lehet fóliázni?

Tényleg lehet a bemart szakrényajtót fóliázni?

Többször próbálkoztam a bemart szekrényajtó fóliázásával, de valahogy nem akart összejönni. Feladtam, elfogadtam, lemondtam róla.

Valahogy mindig zavart, hogy ez az öntapadós fólia, amit a gyártó bútorok fóliázására javasol ragad falra, csempére, fára, üvegre, akkor miért nem működik ezen a típusú ajtón.

Épp nyaraltunk, mikor a szállító cégünk egyik tagja Andi, küldött egy fotót azzal a szöveggel: “Juci, sikerült, lefóliáztam a bemart szekrényemet” A szám is tátva maradt. Nem tudtam tovább várni, azonnal ki akartam próbálni.

Nekem valahogy nem akart sikerülni, ezért megkértem Andit csináljon nekem egy videót. Ezt most megosztom Veletek. A hang kicsit rossz, de nézzétek el.

Az Andi részleteiben nyomja ki a levegőt a mélyedésekből. Én megcsináltam úgy, hogy az egész felületet fóliáztam, majd hajszárító segítségével, és a szike szurkálásával hajtom ki a levegőt. 

Érdemes kipróbálni mind a két variációt, kinek mi válik be. Próbálkozni kell! Ez az egyik legnehezebb fóliázás, amit valaha csináltam, de megéri a próbálkozást.

Mikor hazaértünk személyesen vittük el Andinak a konyhaszekrényének az ajtaját. Annyira érdekelt a technikája, hogy élőben is meg akartam nézni. Ezt felvettem nektek. Itt tudjátok megnézni:

TANÁCS:

mindenképp teszteljetek!!!

  • Nem mindegy milyen felületre ragasztjuk, milyenen kísérletezünk. Ezért nem sikerült nekem első alkalommal, azt az ajtót nem lehet. Tesztelni kell. Mi innen távolból nem fogjuk tudni megmondani nektek.
  • Nem mindegy milyen meleg a hajszárító. Nekem csak a forró fokozattal sikerült. Azzal viszont vigyázat, mert felhúzhatja az eredeti fóliát. Ezt is tesztelni kell.

VÁSÁRLÓI FELÚJÍTÁSOK ITT

Ahhoz, hogy meg tud nézni be kell jelentkezz a facebook zárt csoportunkba:

Fóliás Juci – inspiráció a www.foliasjuci.hu webáruházhoz.

A sikeres fóliázás 3 titka

Minőségi alapanyag

Jó minőségű alapanyagot a foliasjuci.hu webáruházból tudsz beszerezni

Megfelelő Eszköz

Ne spórolj az eszközökön! A simító a LEGFONTOSABB eszköz! Hallottam már vásárlóimtól a bankártya, jégkaparó, ablaklehúzó, habkártya használatát. Ne kockáztass, a nem megfelelő eszköz tönkreteheti a fóliát!

Megfelelő technika

Nézd meg online oktatásainkat, vásárlói tapasztalainkat és ötleteinket, hogy a legjobban elsajátísd a megfelelő techinkát, amivel az otthonszépítés igazán egy jó móka lesz!

KÉPZÉSEK

Üdvözöllek az Otthonszépítők oldalán!

Kérlek, add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat a belépéshez!