SEGÍTÜNK: +36204594435

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Fürdőszoba Laci módra

ÖTLETEK sorozat

Ebben a sorozatban olyan vásárlói képeket, videókat osztok meg, amely inspirálhat téged is otthonod felújításában. Ötletes megoldások, fantasztikus átalakításokat láthatsz ebban a rendszeresen frissülő sorozatban.

 

Örülök, hogy egyre több férfi teszi próbára termékeimet. Laci igazi csodát tett. Elképesztő, hogy mindezt bontás nélkül megúszta, és lassan négy éve használja.

FELÚJÍTÁS KÖLTSÉGE

62000 Ft

FELÚJÍTÁS IDEJE

8 ÓRA

Képek a felújításról

128471377_3525160490895781_447855705869121275_n

Sziasztok!:) Szeretném bemutatni nektek a fürdőm átalakulását, lassan 1,5 éve hogy elkészült, azóta is ugyanolyan szép mintha a napokban készült volna! Első fóliázásom volt, eleinte féltem, tartottam hogy nemfog sikerülni, így mindenkit csak biztatni tudok! hogy érdemes nekiállni még ha az ember bizonytalan is Önmagában! A folyamat kicsit hosszadalmas volt mivel minden egyes fugát csemperagasztóval tömítettem spaklival 2x majd összecsiszoltam, az egész felületet nemajánlatos, mert úgy nemigen akar rátapadni a fólia ,valamint többszöri visszaszedés esetén a fólia ragacsos fele is jobban sérül! A fugák kitömítését követően sem lett teljesen tökéletes sima a felület, így is maradtak kisebb hibák, mivel a 80 as években épült ekkor még nemigen ismerték a vízmértéket és a precíz munkát ,ezért vannak kisebb egyenletlenségek, hibák “habár napjainkban is vannak mek-elek szakemberek”… de úgyhiszem a fólia segítségével kihoztam a maximumot belőle amit csak lehetett!! Az ablakok is fóliázva lettek valamint került rájuk egy ki és belátás elleni fólia, a fürdőkádat nem fóliáztam hanem festettem kimondott kádfestékkel ami egy hosszadalmas folyamat volt! de úgyhiszem megértea Sok sikert kívánok mindenkinek! Hajrá!!

 

Mi történt azóta?

128471377_3525160490895781_447855705869121275_n
Közel 3,5 ève fóliáztam a fürdőmet, ami szinte hihetetlen, mivel még a mai napig tökèletesen funkciónàl ennyi èv elteltével is. Megmondom őszintèn az elején nem gondoltam volna, hogy ennyire tartós lesz a fólia, főleg azokon a felületeken ahol napi szinten többszöri alkalommal víz éri a zuhanyzás során, de ezt az elmúlt èvek is bizonyították, hogy tökèletes választás volt, hogy a fólia mellett döntöttem, mivel a mai napig szép és mintha új lenne! Remek a kopásállósága jól bírja a forró vizet és a vízkő is csak a vízszintes felületeken jelentkezik néha, de sebaj mert a fólia strapabíró, az ecetes vizköoldó , domestos sem tett benne kárt az èvek soràn! Egyszóval az évek beszélnek, nem bàntam meg, hogy belevágtam, mert a tartóssága túlszàrnyalta a képzeleteimet is! Ha bizonytalan vagy, támogatásra esetleg segítségre van szükséged mindenképp a Juciékat ajánlom! Kedvesek, segítőkészek és az oldalukon rengeteg videó található, hogy hogyan is fóliazzunk különböző felületeket, nem beszélve arról, hogy rengeteg gyönyörű ès jó minősègű fólia található náluk, ezért ha újra fóliázom ismét őket választom!

Ha fóliázáson gondolkodsz, akkor ne habozz! Vágj bele!
A fóliák és eszközök mellé szerezd be az oktatást is, hogy biztos sikerrel járj.
A vásárlóink 90 % kedvezménnyek vásárolhatják meg bármelyik oktatásunkat!

A sikeres fóliázás 3 titka

Minőségi alapanyag

Ha az anyag rosszul van tárolva, gyűrött, poros, nem fogod a megfelelő eredményt elérni.

Megfelelő Eszköz

A siker második legfontosabb titka a megfelelő eszközök használata.

Megfelelő technika

Hiába van minőségi alapanyag és megfelelő eszköz, ha nem tudod hogyan kell használni az öntapadós fóliát, csempematricát, falpanelt vagy a padlót

Mi mind a hármat biztosítjuk számodra!

FELÚJÍTÁS RÉSZLETEI

Felújítás a Facebook-on

Olvass részletesebben erről a felújításról és nézd meg a hozzászólásokat Facebook csoportunkban!

Felhasznált termékek

Képzések

Üdvözöllek az Otthonszépítők oldalán!

Kérlek, add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat a belépéshez!