SEGÍTÜNK: +36204594435

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Marikánál jártam

Vásárlóinknál jártam sorozat

Ebben a sorozatban olyan vásárlóinkhoz látogatunk el, akik már régebb óta tesztelik termékeinket, illetve olyanokhoz, akik több mindent újítottak fel. Cél, hogy lásd termékeink valóban időtállóak, bárki képes a felhasználásukra, lásd és halld a tapasztalatukat.

 

Marika otthonának több bútorát fóliázta. Összhangot teremtett a bútorai között. Nézzük felújításait!

KONYHA
2018-ban egy konyhát szépített meg fóliáinkkal. Két színnel dolgozott, ezekkel modernizálta a régies konyhabútort. Fóliáztak nyitott részeket, konyhapultot és kiegészítőket is. Pultnál érdemes egy prémium minőségű fóliát választani, de erre is vigyázni kell! Ez nem gránit! Mondjuk nem is kerül annyiba. Fém eszközöket nem ildomos tologatni rajta, mert megkarcolhatja. Én azért választottam ezt a megoldást, mert utána jártam, hogy mennyibe kerülne egy új pult a konyhámba és ha fóliával oldom meg, akkor ez töredékébe kerül. Ha tönkre is megy, akkor belefér, hogy tíz éven át évente cseréljém és még akkor sem kerül annyiba, mint az új. Szóval érdemes ezt is kiszámolni.

Ezekkel a termékekkel találkozhattál a videóban

ÖTLETEK
Mielőtt rátérnénk a nagyobb felújításokra nézd meg ezt. Érdemes ebbe a kis videóba is belenézni, sok ötletet szerezhetsz.
SZEKRÉNY
Na és jöjjön a legszebb, legnagyobb átalakítás. Marika egy tipikus, régi, lakkozott szekrényt varázsolt újjá. Megosztja velünk félelmeit, tapasztalatait, a fóliázás előnyeit. Még a szekrény lábai is fóliázva vannak. Amit imádok az az, hogy a szőnyeg, a szekrények, az asztalka mind együtt egy csodás összhangot alkot.

Ezekkel a termékekkel találkozhattál a videóban

AJÁNLÁS
Tudd meg ennyi év után elégedett-e a Marika és miért ajánl bennünket. Szeretném, hogy egyszer Veled is készüljön egy ilyen interjú és elmond nekünk Te miért választottál minket.
HIBAJAVÍTÁS
Hibázni emberi dolog! Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik szokták mondani. Egyszer egy élőm alatt egy dekoros ezt írta: “A hölgyikének meg kellene tanulnia fóliázni!” Mikor megláttam azt hittem elsírom magamat. Egész este puffogtam, hogy mit képzel, segíteni akarok és engem kritizál? Majd azt gondoltam feladom. Ez valahol 2017 márciusa után nem sokkal volt. Pontosan emlékszem, hogy egy falat fóliáztam. Mikor reggel felkeltem már tudtam a választ. Nem, nem adom fel. Azóta szoktam mondani, hogy én nem vagyok szaki, csak egy négy gyerkőcös egyszerű anyuka közgazdász diplomával, aki úgy döntött segíteni szeretné vásárlóit és segíteni szeretné vásárlóit. Megmutatom, ha hibázom mit teszek, ez neked is segítség. Nem verlek át, hogy hú, ez baromi egyszerű lesz, viszont megmutatom, hogy tudod a hibákat elkerülni, ha mégis elvéted, hogy old meg. Marika is hibázott, ilyen szerintem már minden fóliázóval előfordult, hogy rásimít egy ráncra. Ez rendszerint akkor fordul elő, ha rossz az indítás. De ebben a videóban nem csak a hibát láthatod, megoldást is adok rá.Fontos kérdés, hogy miért a fóliázás? Én azért szeretem, mert nem büdös, nincs por és kosz, nem kell csiszolni, bármikor megállhatok és akár hetek múlva is folytathatom. No, de nézzük Marika miért választotta ezt a megoldást?

Ha fóliázáson gondolkodsz, akkor ne habozz! Vágj bele bátran!
A fóliák és eszközök mellé szerezd be az oktatást is, hogy biztos sikerrel járj.

MINDEN vásárlónk 90 % kedvezménnyel vásárolhatja meg bármelyik oktatásunkat!

Üdvözöllek az Otthonszépítők oldalán!

Kérlek, add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat a belépéshez!