SEGÍTÜNK: +36204594435

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Országos roadshow I. menet

A NAGY MIÉRT!

Szerettünk volna követőinkkel találkozni, kilépni az internet világából. Első ötletünk az volt, hogy művelődési házakba megyünk. Azon gondolkodtunk, hogy milyen bútorokat cipeljünk magunkkal, amiken keresztül be tudnánk mutatni mi mindenre jók az általunk forgalmazott termékek. Közben egy rekordkísérletre készültünk, ahol a helyszín egy iskola lett volna. Ekkor jött a kolléganőm ötlete, újítsunk fel iskolákat. Azt az összeget, amit bérleti díjra szánnánk inkább fektessük abba, hogy a gyerekeknek jobb legyen. Így is tettünk! Eddig öt iskolában jártunk. Megmutattuk attól még, hogy valami régi még nem kell lemondani róla.

HOGY MI A TANULSÁG?

EGYEDÜL NEM VAGYUNK TÖBB, MINT EGY-EGY TÉGLA, DE EGYÜTT MI VAGYUNK A FAL!

JÓ VOLT MEGTAPASZTALNI AZ ÖSSZEFOGÁST!

Magyarország_térképe

Miskolc

Nyíregyháza

Dunaújváros

Kecskemét

BUDAPEST

MISKOLC

Megszépítettük:

  • Iskola étkezőjét
  • Két tanterem szekrényeit
  • Az emeleti mosdó 5 ajtaját
  • A lányok mosdóját
  • Ajtót, kis szekrényt
  • készült a padlóra sakktábla

Miskolc volt az első helyszín.

Igyekeztünk hetekkel előtte felkészülni. Dévényi Judit tartott velem erre a két napra. Ezúton is köszönet érte!

Mikor megérkeztünk még nem tudtuk mit is fogunk pontosan fóliázni. Az igazgatóval körbejártuk az iskolát, felmértük a terepet. Az étkező volt a kérésük, hogy ha lehetne varázsoljuk át. Egy nehézség adódott, hogy osb lappal volt a fal borítva. Bár fóliáztam már ilyen felületet, de mégis aggodalommal töltött el. Végeztünk egy tesztet, felragasztottunk egy csíkot. Azt tapasztaltuk, hogy a fólia jól tapad. Az igazgató meghozta a döntést mi kerüljön felújításra. Lassan megérkeztek a szülők és a követők is. A megnyitó után a fóliákat az előre megbeszélt helységekbe vitték. Na és ami ezután következett, arra nem lehetett felkészülni. Az iskolán belül 4 kilométert mentem aznap a négy óra alatt. Szétosztottam az eszközöket, mindenhol tartottam egy kis eligazítást. A csapatok nagyon ügyesek, dolgosak voltak. Első tervünk az volt, hogy négytől hatig dolgozunk, de rá kellett jönni, ez ennyi időbe nem fér bele. Végül este nyolcig maradtunk, ekkor még 2-3 tanár az emeleti mosdóban az utolsó simításokat végezte.

Köszönjük mindenkinek a támogatást!

NYÍREGYHÁZA

Judittal másnap Nyíregyháza felé vettük az irányt. Itt sikerült egy teljes emelet szekrénysorát megszépíteni. Egy lépcső is fóliázásra került, ami később a budapesti iskolát is megihlette. Kerültek ki pozitív üzenetek a gyerekek számára.

Köszönjük minden résztvevőnek a segítséget!

DUNAÚJVÁROS

Megszépítettük:

  • Két emelet ÖSSZES szekrénye
  • Egy nagy mosdó
  • Egyéb kreatív apróságok

Pár nap szünet után ismét nyakamba vettem az országot, ezúttal egyedül vágtam bele a kalandba. Minden helyszín új és hiába lett meg a rutin az előző iskolánál, itt újra a nulláról kellett kezdeni, hisz a közönség új volt, nagy részük sosem fóliázott, nem tudták miként álljanak neki. Az a gyerekkori játék jutott az eszembe, amikor mentem-mentem a cél felé, majd egy rossz mezőre lépve visszacsúsztam a tábla aljára.

Nagyon sokan jöttek el segíteni. Köszönjük mindenkinek a támogatást!

KECSKEMÉT

Kecskemétre úgy érkeztem meg, hogy előtte másfél órát fóliáztam a Duna TV Család-barát műsorában Budapesten. Az iskola igazgatója azt a döntést hozta fóliázzuk le az iskola összes ajtajának a belsejét. Megszépült még a bejárat és a B épület húsz szekrénye. Hálás köszönet annak a rengeteg embernek (szülők, tanárok és követőink), akik eljöttek. Nekik köszönhetően itt végeztünk a leghamarabb.

BUDAPEST

Ez az iskola közel áll a szívemhez. Az anyuka, aki annak idején megkeresett története meghatott. Szerettem volna segíteni nekik. Hálás vagyok annak a csapatnak, aki a szombati napját annak szentelte, hogy ennek az iskolának a pici lakói szebb környezetben tudják élni életüket.

Délelőttől egészen késő délutánig szakadatlanul fóliáztunk. Megszépült a földszinti tankonyha, hogy az igazgatóhelyettes méltó körülmények között tudjon finomságokat készíteni a gyerekeknek. A kislányok wcjét is kezelésbe vettük. A nyíregyházi suli után itt is hasonló kinézetet kapott a lépcső és a mellette lévő fal. Az emeleten a fejlesztő szoba is új külsőt kapott, most már nincs kórházi kinézete, biztos boldogabban töltik majd itt az időt a gyerekek. A legnagyobb munkát a 24 méter hosszú folyosó adta, ami 90 méter fóliát nyelt be és még ez is kevésnek bizonyult. A kreatív tanároknak köszönhetően minden osztályterem ajtaja egy vidám virág dekorációt kapott.

BOLDOGSÁGGAL TÖLT EL, HOGY ILYEN SOKAT TUDTUNK SEGÍTENI!
ŐSSZEL FOLYT.KÖV!

A sikeres fóliázás 3 titka

Minőségi alapanyag

Jó minőségű alapanyagot a foliasjuci.hu webáruházból tudsz beszerezni

Megfelelő Eszköz

Ne spórolj az eszközökön! A simító a LEGFONTOSABB eszköz! Hallottam már vásárlóimtól a bankártya, jégkaparó, ablaklehúzó, habkártya használatát. Ne kockáztass, a nem megfelelő eszköz tönkreteheti a fóliát!

Megfelelő technika

Nézd meg online oktatásainkat, vásárlói tapasztalainkat és ötleteinket, hogy a legjobban elsajátísd a megfelelő techinkát, amivel az otthonszépítés igazán egy jó móka lesz!

KÉPZÉSEK

Mire figyelj oda szekrénysor felújításánál öntapadós fóliával - Fóliás Juci öntapadós fólia online oktatás

Üdvözöllek az Otthonszépítők oldalán!

Kérlek, add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat a belépéshez!