SEGÍTÜNK: +36204594435

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

A tükörfólia nem csak belátás, de a nagy meleg ellen is remek választás!

A tükörfólia nem csak belátás, de a hőség ellen is remek választás!

A facebook élő videóból megtudhatod, hogy lehet a hővédő tükör ablakfóliát felrakni. Méreteiből adódóan valószínüleg illesztésre lesz szükség, de nem kell elkeseredni. A videóból kiderül, hogy fog kinézni illesztés után.

A tükörfólia leszedése!

Biztos felmerült benned a kérdés, hogy lehet ettől a hővédő tükör ablakfóliától megszabadulni? Ebből a videóból ez is kiderül.

Felrakás után!

Felrakás után pár nappal a tükör hővédő ablakfólia gyönyörűen kitisztult.

Mi tegyél, ha fontos lett a fólia?

A ragasztó olykor reakcióba lép a vízzel. Ettől nem kell megijedni. Pár nap türelem kell, szépen kiszárad, eltűnik. Még a helyesen felrakott fóliánál is előfordul!

Illesztés

Ha túl nagy az ablak és illesztésre van szükség.

A bubiknak annyi!

A buborékoktól meg kell szabadulni. Minden vízet ki kell hajtani a fólia alól. Amikor azt hiszed már készen van, na még egyszer át kell menni.

A rosszul felrakott fólia!

Így néz ki, ha nincs jól kihajtva víz a fólia alól. Foltos, pöttyös lesz száradás után.

Vásárlói vélemények és fotók!

kovacs-timi3

Tímea
“Egy évvel ezelőtt vásároltunk tükörfóliát  a hétvégi házunk déli, dél-nyugati oldalán található ablakaira, mivel kb. 10:00 órától naplementéig besüt a nap és a nyári időszakban rendkívül meleg, viszont a redőnyt nem akarjuk egész nyáron és teljesen lehúzva tartani. A fólia a fény és a napsugarak 40-50 %-át kiszűri, ezért az ablakok alsó felére (50 %) helyeztük csak fel, így ősztől-tavaszig a felső részen beeresztjük  a napfényt, ha már meleg van, akkor az ablak felső részén lehúzzuk a redőnyt, bukóra kinyitjuk az ablakot hogy mozogjon a levegő és mégsem kell villanyt kapcsolni nappal, ha bent tartózkodunk.  A tükörfóliás ablak olyan mintha napszemüvegen át néznék ki az udvarra, míg a házba nem lehet belátni. Este lámpafénynél viszont megfordul a helyzet, ha kint már sötét van és a szobában ég a lámpa, akkor valamennyire már belátni a szobába, ilyenkor célszerű a redőnyt vagy a sötétítő függönyt behúzni.

A fóliát “vizesen” helyeztük fel, mely módszerrel könnyen helyre igazítható, a víz a fóliához kapott eszközökkel könnyen kipréselhető alóla, az esetlegesen mégis alatta maradó apró vízbuborékok pár nap alatt felszívódnak.

Ezúton is köszönjük a vásárlás és a felhelyezés során kapott hasznos tanácsokat, sok segítséget.”

Gizella

“Elsőre nem sikerült felrakni a fóliát, mert úgy gondoltam jó lesz ha csak nagyjából átmegyek rajta a simítóval, de  ekkor szép lassan lejött az egész. Majd újra felraktam, de most már alaposan figyelve , hogy egy kis levegő se maradjon alatta,és alaposabban bevizezve. Nem volt nehéz csak , tényleg egy kis odafigyelés…az ablak amúgy nem mai darab vannak alatta kisebb sérülések, de még így is ott maradt, most már pár hete …Függöny helyett használtam , porallergia miatt mellőzöm, a porfogókat…be nem látni ,este meg redőny véd a kintről való betekintgetéstől. A sötétítése is csak annyi, mint egy függönyé.”

Éva

“Nagyon megörültem,hogy az interneten rád találtam,mert nagy és sok problémát okozott a családomnak a közös udvarban élő szomszédok kíváncsiskodó és zsiványkodó tekintete:Azonkívül nagyszerű megoldás lett a nyári nagy meleg napsütés elleni védekezésre az ablaküvegre a tükörfólia:Először igaz csak próbaképpen 3 tekercs fóliát rendeltem de annyira megvagyok elégedve a ezzel a termékkel ,hogy úgy döntöttem ,hogy még 5 tekercset renndeltem a többi is.Szakembernek biztos gyorsabban megy a felrakása de a felrakása két embert igényel így lesz jó az eredmény.

Külön köszönöm a sok segítséget amit tőled kaptam telefonon keresztül és mindig rendelkezésemre álltál pedig azért nem semmi teljesítmény 4 gyermekes anyaként és Édesanyád ápolása mellett időt szakítani másoknak segíteni!Nagyon hálás vagyok neked,hogy szakmai tanácsokkal és videó küldéssel segítetted a tükörfólia felrakását nekem.A fotót amit küldtem a második bentről lett fotózva.Nekem nagyon bejött ez a termék másnak is ajánlom de kérje a segítséget tőled és fogadják el a tanácsaidat és akkor minden tökéletes lesz.Sok sikert kívánok a továbbiakban is a munkádhoz amihez még nagyon jó egészséget is.”

A sikeres fóliázás 3 titka

Minőségi alapanyag

Ha az anyag rosszul van tárolva, gyűrött, poros, nem fogod a megfelelő eredményt elérni.

Megfelelő Eszköz

A siker második legfontosabb titka a megfelelő eszközök használata.

Megfelelő technika

Hiába van minőségi alapanyag és megfelelő eszköz, ha nem tudod hogyan kell használni az öntapadós fóliát, csempematricát, falpanelt vagy a padlót

Mi mind a hármat biztosítjuk számodra!

KÉPZÉSEK

Üdvözöllek az Otthonszépítők oldalán!

Kérlek, add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat a belépéshez!