SEGÍTÜNK: +36204594435

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Filter by Tanfolyam kategóriák
Ablak
Ajtófelújítás
Bútorfelújítás
Falfelújítás
Fürdő
Konyha
Műszaki eszközök
Padló
Techinkák
Vásárlás felkészítő
Filter by Kategóriák
Blog
Ötletek
Ablak
Ajtó
Bőr
Bútor
Fal
Fürdő
Konyha
Lépcső
Padló
Tapasztalatok
Uncategorized
Vásárlóinknál jártam

Például: AjtóSzekrényFürdőAblak

Hogy teremts összhangot

ÖTLETEK sorozat

Ebben a sorozatban olyan vásárlói képeket, videókat osztok meg, amely inspirálhat téged is otthonod felújításában. Ötletes megoldások, fantasztikus átalakításokat láthatsz ebban a rendszeresen frissülő sorozatban.

 

Brutál munka lehetett ezt a vitrines szekrényt átfóliázni, de annyira megérte, csodás lett és modern.

FELÚJÍTÁS KÖLTSÉGE

30000 Ft

FELÚJÍTÁS IDEJE

30 ÓRA

Képek a felújításról

Trungelné Ádám Teca
Ez a helyiség egy ajtókkal telerakott közlekedő igazán, amit mi hallnak nevezzük, és ebédlőnek van berendezve. Volt itt egy Babylon nevű diófa színű szekrénysorom, amit sajnos nem fényképeztem le eredeti állapotában, de pár régi és egy netes képet rakok fel, abból lehet látni micsoda giccsparádé volt. A sok ajtó miatt 3 darabra van szedve a szekrénysor.Van az ebédlőben egy wenge-krém Berta étkező és egy világos komód. Na ez a sokféle szín és stílus feladta a leckét, hogyan hozzam össze őket. Először úgy gondoltam sötétbarnára fóliázom a komódod, a szekrénysor dió szín marad, csak a vitrinről szedem le a giccset és üvegfóliázom. Ez volt az első terv.A komódod le is fóliáztam szépen. Nem írom le végig a rágódásomat, de fejben végigzongoráztam vagy 6 féle lehetőséget 😃
A komódról leszedtem a Dark Maron fóliát amit nem sokkal előtte raktam rá,(tényleg nyom nélkül lejön) csak két fiókon hagytam meg, a Berta étkező pedig úgy maradt. A fóliákkal nagyon könnyű volt dolgozni, főleg a Sanremo eiche sand-dal. Színben nagyon jól összepasszol a világos gyári sonomával. A szekrénysorra új fogókat vettem, a díszlécektől megszabadultam, kivéve a vitrinről. Arról nem tudtam leszedni sajnos, pedig nem nagyon illik a képbe, és nem is volt könnyű fóliázni. A vitrin belsejét egyenlőre nem fóliáztam le, és az üvegre sem raktam üvegfóliát, ezen még agyalok kicsit, hogyan legyen, de lehet így marad. A bútorfelújítással egy időben festés és burkolatcsere is volt, így teljesen megújult megfiatalodott ez a része is a lakásnak. A fóliáknak köszönhetően pedig az egész lakást összhangba hoztam. Köszönöm a sok-sok inspirációt amit itt szereztem. Igaz csendesen, de órákat töltöttem el azzal hogy az itt megosztott szebbnél szebb munkákat nézegettem, olvasgattam a hozzászólásokat, és tanultam, na és erőt gyűjtöttem.

Mi történt azóta?

Trungelné Ádám Teca

3 éve lassan hogy megújult az ebédlő bútorom de még megcsodálom néha. Nem volt túl régi, de mégis olyan ódon és mogorva volt. Már biztos túl adtam volna rajta, de így már nem válnék meg tőle. Három év után is hibátlan a bútor, nincs rajta kopás, sérülés. Nagyon könnyű tisztán tartani, mondhatni könnyebb mint a fólia nélküli bútorlapot. Ezt főleg a konyhában szeretem mert a konyhaszekrényem is fóliás. Nagyon jó döntés volt a fóliázás és az is hogy Jucinál vásároltam. Ez a harmadik felújításom volt és ekkora már jelentős kedvezmény birtokában voltam. Mert itt így köszönik meg a vásárlást.

Trungelné Ádám Teca

-

(Tapasztalat: 2022.március 19)

Ha fóliázáson gondolkodsz, akkor ne habozz! Vágj bele!
A fóliák és eszközök mellé szerezd be az oktatást is, hogy biztos sikerrel járj.
A vásárlóink 90 % kedvezménnyek vásárolhatják meg bármelyik oktatásunkat!

A sikeres fóliázás 3 titka

Minőségi alapanyag

Ha az anyag rosszul van tárolva, gyűrött, poros, nem fogod a megfelelő eredményt elérni.

Megfelelő Eszköz

A siker második legfontosabb titka a megfelelő eszközök használata.

Megfelelő technika

Hiába van minőségi alapanyag és megfelelő eszköz, ha nem tudod hogyan kell használni az öntapadós fóliát, csempematricát, falpanelt vagy a padlót

Mi mind a hármat biztosítjuk számodra!

FELÚJÍTÁS RÉSZLETEI

Felújítás a Facebook-on

Olvass részletesebben erről a felújításról és nézd meg a hozzászólásokat Facebook csoportunkban!

Felhasznált termékek

Képzések

Üdvözöllek az Otthonszépítők oldalán!

Kérlek, add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat a belépéshez!